Penginapan

Hotel Pulse Grande 
Hotel ini terletak di puncak bukit yang menghijau menghiasi Putrajaya, sebagai Bandar Taman "Pintar" Malaysia di abad ke-21 yang menempatkan Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan yang baharu.


Mihrab Hotel
Mihrab Hotel adalah Hotel Islamic Pertama yang terletak di Presint Diplomatik, Putrajaya. Mihrab Hotel terletak berhampiran dengan pejabat pentadbiran persekutuan Parcel A, B, C, D dan E dan hanya mengambil masa 5 minit untuk dicapai. Sementara itu, ia mengambil masa 10 hingga 15 minit bagi pejabat di Presint 1, 2, 3, 4, 5 dan 9.
Enclave Hotel
Enclave Hotel terletak di Presint 15, Putrajaya.
4.7 km dari Daerah 21 IOI City dan 8 km dari IOI City Mall. Antara kemudahan di hotel ini adalah meja penyambut tamu 24-jam dan perkhidmatan bilik, serta WiFi percuma di seluruh hotel.

Zenith Putrajaya
Tarikh pembukaan ~ akhir Januari 2018 terletak di Precint 2.
5 Bintang hotel terletak di tepi tasik Putrajaya 253 bilik-bilik mewah dan suite 8 bilik mesyuarat dengan 1 Grand Ballroom.
Everly Hotel
Terletak di Presint 1. Putrajaya Everly disambungkan ke Pusat membeli-belah Alamanda.
Resort Cyberview Lodge
Merupakan pusat peranginan 5-bintang yang terletak di Cyberjaya yang mengambil masa hanya 25 minit perjalanan dari KLIA.
Dorsett Putrajaya
Terletak di Presint 3, Putrajaya. Memiliki 218 bilik tetamu dan suite:suatu kemudahan makan sepanjang hari dengan pemandangan tasik indah sebagai latarbelakang, deli dan lobby lounge.
Kemudahan lain termasuk kemudahan mesyuarat pelbagai fungsi, bilik tarian dan kemudahan rekreasi antaranya kolam renang dan gimnasium.